TERRA IMOB COMPANY- AGENTIA ORASULUI TAU.

TERRA IMOB COMPANY... cu alte cuvinte prima agentie imobiliara din Targoviste cu picioarele pe pamant.

Suntem o agentie cu viziune diferita pe piata imobiliara din judetul Dambovita care isi propune ca obiectiv schimbarea opiniilor oamenilor in bine despre ceea ce ar trebui sa insemne o agentie imobiliara, prin transparenta, seriozitate si profesionalism.

Numele meu este Sorin Mateescu, sunt fondatorul agentiei Terra Imob Company din Municipiul Targoviste si am decis ca dupa 19 ani de experienta in vanzari, din care 10 ani sunt in domeniul imobiliar atat pe piata din Bucuresti cat si pe cea locala din Municipiul Targoviste, sa pun in aplicare viziunea mea despre acest domeniu si sa scot in evidenta profesionalismul si latura umana pe care ar trebui sa le prezinte orice agentie imobiliara.   

Pentru a putea realiza acest lucru am reusit in scurt timp sa formez o echipa profesionista cu experienta in vanzari si axata pe dorinta clientilor care este formata din:   

Sorin Mateescu, Mihaela Mateescu, Cosmin Stan, oameni cu mult bun simt care stiu sa fie aproape de oameni si care se adapteaza oricarei situatii gasind solutia perfecta pentru client.

Pentru a va convinge de cele afirmate va invit sa parcurgeti paginile site-ului si sa apelati cu incredere la echipa noastra de vanzari.   

Cu stima,

Sorin Mateescu

Director Vanzari

Terra Imob Company

tel. 0737.195.159.

tel. 0762.989.999.

 
Copyright © 2024 terraimob.ro

logo subsol